Характеристика рівнів сформованості україномовної діалогової компетентності в учнів 10-11 класів загальноосвітніх шкіл - Марина Грудок-Костюшко (Педагогічний дискурс, 2012)
У статті представлено характеристику рівнів сформованості україномовної діалогової компетентності в учнів 10-11 класів загальноосвітніх шкіл, презентовано зовнішні і внутрішні чинники, що впливають на ефективність формування україномовної діалогової компетентності.