ДОГОВІРНО-ПРАВОВА ПРИРОДА ВИРОБНИЧОГО АУТСОРСИНГУ - К.С. КОСІНОВА (Економіка та право, 2024)
Обґрунтувано доцільність виокремлення договору виробничого аутсорсингу як типу господарських договорів. Здійснено аналіз подібних та відмінних рис договору виробничого аутсорсингу від договорів поставки, простого товариства та комерційної концесії. Запропоновано регулювання відносин, що виникають на підставі договору виробничого аутсорсингу, за допомогою укладання генерального договору і додаткових угод до нього.