ПОНЯТТЯ ТА СУТНІСТЬ АДМІНІСТРУВАННЯ ПЛАТИ ЗА ЗЕМЛЮ В УКРАЇНІ - O.K. Terentyeva (Економіка та право, 2024)
На основі аналізу наукових поглядів щодо категорії адміністрування податків надано теоретичне обґрунтування поняття та сутності адміністрування плати за землю в Україні з визначенням його особливостей у сфері справляння податків.