ЛЮДИНА НА РИНКУ ПРАЦІ - O.Y. Shalevska (Економіка та право, 2024)
У статті проаналізовані основні елементи рийку праці - зайнятість та безробіття. Установлено, що безробіття є складним економічним, психологічним явищем, котре загрожує як людині, так і суспільству. Зроблено висновок, що для ліквідації дисбалансу між попитом на робочу силу та її пропозицією необхідно налагодити роботу центру зайнятості з роботодавцями і вищими навчальними закладами з вивчення потреб ринку праці.