ІНТЕРАКТИВНІ ТЕХНОЛОГІЇ НАВЧАННЯ У ФОРМІ КРУГЛОГО СТОЛУ ЯК МЕТОД ПОКРАЩАННЯ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ СТУДЕНТІВ МЕДИЧНОГО ВИЩОГО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ - Т.В. БІРЮКОВА; Л.М. ШИНКУРА (Вісник Університету імені Альфреда Нобеля. Серія Педагогіка і психология, 2018)
У статті розглядаються особливості організації самостійної та індивідуальної роботи студентів з використанням інтерактивних технологій навчання. Зроблено аналіз етапів проведення круглого столу для студентів медичного вищого навчального закладу. Описано методи ефективної організації самостійної роботи як невід’ємної складової в системі вищої медичної освіти.