Вплив коефіцієнта тепловіддачі на рівень залишкових напружень після термообробки вигородки реактора ВВЕР-1000 - Олег Махненко; Степан Кандала; Назар Басистюк (Mechanics and Advanced Technologies, 2021)
Проблематика. Вдосконалення методики розрахункового аналізу залишкових напружень в конструкційних елементах реактора є невід'ємною частиною робіт при подовженні ресурсу енергоблоків АЕС у понадпроектний термін експлуатації.