ВИКОРИСТАННЯ ЦИФРОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ У КОНТЕНТ-МАРКЕТИНГУ ЯК ІНСТРУМЕНТ ІННОВАЦІЙНОГО МАРКЕТИНГУ ПІДПРИЄМСТВА - M.B. Palasevуch; O.S. Dyachenko; O.A. Yanosh (Aktualʹnì Problemi Rozvitku Ekonomìki Regìonu, 2025)
В сучасних умовах стрімкого розвитку цифрової економіки цифрові технології змінюють свою роль у трансформації маркетингових процесів. Впровадження інноваційних рішень дозволяє бізнесу не тільки оптимізувати внутрішні виробничі операції, а й створювати нові форми взаємодії з клієнтами, підвищуючи рівень персоналізації, швидкість комунікації та ефективність прийнятих рішень.