ФОРМУВАННЯ МОДЕЛІ СТІЙКОГО РОЗВИТКУ ЕКОНОМІКИ РЕГІОНУ - O.Yu. Kudrina (Економіка та право, 2024)
Досліджено теоретичні та практичні аспекти формування і підтримки стійкого соціально-економічного розвитку регіону для формування цілісної моделі управління, що дозволяє оцінювати кількісні і якісні показники державного регулювання, метою якого є зростання соціально-економічних параметрів, поліпшення демографічних і екологічних показників, підвищення якості життя та рівня освіти населення регіону, ефективності управління галузей виробництва, соціальної сфери та інфраструктури.