La Sante Nan Lavi Granmoun: Gran Sandwich - Jennifer Hillan (EDIS, 2005)
Sandwich kapab yon vit e fasil goute, lè ou mete fwi ladann, epi ou gen yon glas lèt. Anba-a gen pwen pou-w ka kreye pou-w fè sandwich ou pi remenn!