Gyülekezetépítés, de hogyan és milyen (m)értékek mentén? Egyes gyülekezetépítési modellek rövid áttekintése a 20. század közepétől a jelenkorig - Miklós KOCSEV (Studia Universitatis Babeş-Bolyai. Theologia Reformata Transylvanica, 2024)
Congregation Building, but how and According to What Standards/Values? A Brief Overview of Some Congregation Building Models from the Middle of the 20th Century to the Present Day