ПЕДАГОГІЧНА ПРАКТИКА ЯК ІНСТРУМЕНТ ВПЛИВУ НА ЕФЕКТИВНУ ПІДГОТОВКУ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ ДО РОЗВИТКУ КРЕАТИВНИХ ЗДІБНОСТЕЙ У МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ - Л.М. КОРОЛЬОВА (Вісник Університету імені Альфреда Нобеля. Серія Педагогіка і психология, 2018)
У статті розглянуто методологічні та дидактичні можливості педагогічної практики під час професійної підготовки майбутніх фахівців початкової освіти до розвитку креативних здібностей у молодших школярів. Визначено інтерактивні техніки і творчі види діяльності, які впливають на здатність студентів застосовувати набуті знання під час підготовки до викладацької діяльності та розвитку креативних здібностей у молодших школярів у навчально-виховному процесі.