Оцінювання ефективності бойового застосування розвідувально-ударної системи з врахуванням технічних характеристик систем розвідки та управління - С.С. Рязанцев; Д.М. Литовченко; О.М. Мішуков (Збірник наукових праць Харківського національного університету Повітряних Сил, 2021)
У сьогоденні в час швидкого розвитку озброєння і військової техніки, підвищення інтенсивності процесу ведення бойових дій (операцій) багато уваги приділяється питанням оцінювання ефективності розвідувально-ударних систем, які складаються з систем розвідки, управління та засобів вогневого ураження. В статті розглянуто процес функціонування розвідувально-ударної системи, з врахуванням впливу технічних характеристик системи розвідки та системи управління з метою розробки методики оцінювання ефективності її бойового застосування.