Інтеграція бібліотек до цифрового інформаційного простору - N. M. Kushnarenko (Вісник Харківської державної академії культури, 2017)
Рецензія на монографію О. Ю. Мар’їної «Бібліотека в цифровому просторі». Харків: ХДАК, 2017. 326 с.