Raganų teismai Lietuvoje, przyg. K. Jablonskis i R. Jasas, 1987 - Andrzej B. Zakrzewski (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1989)
Ragan teismai Lietuvoje, przygotowali K. Jablonskis i R. Jasas, Lietuvos Teiss Paminklai II,, Wilno 1987