Науково-дослідницька діяльність викладача університету: бібліотекознавчий аспект - I. M. Didenko (Вісник Харківської державної академії культури, 2017)
Розкрито зміст понять «наукова діяльність», «дослідницька діяльність», «науково-дослідницька діяльність», акцентовано на багатогранності та специфіці останньої, значенні інформаційно-аналітичного забезпечення бібліотеками внз науково-дослідницької діяльності викладачів; наведено основні форми науково-дослідницької діяльності викладача внз, реалізація яких може варіюватися залежно від профілю освіти та системи інформаційно-аналітичного забезпечення науково-дослідницької діяльності внз.