Керування адсорбційним відновленням відпрацьованих олив і мастил в умовах нестаціонарностей - Людмила Дем’янівна Ярощук; Євгенія Олександрівна Тюріна (Вісник Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського»: Серія «Хімічна інженерія, екологія та ресурсозбереження», 2023)
У різних галузях виробництва та транспорту постійно зростає попит на оливи та мастильні матеріали, які є шкідливими для довкілля складними речовинами, їх виготовлення вимагає суттєвих фінансових витрат.