МЕТОДИКА ВИКОНАННЯ НАУКОВО-ДОСЛІДНОЇ РОБОТИ ЗА ТЕМОЮ «ГОСПОДАРСЬКО-ПРАВОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЕНЕРГЕТИЧНОЇ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ» - O.O. Ashurkov (Економіка та право, 2024)
В методиці дослідження викладено зміст науково-дослідних робіт, що плануються за темою «Господарсько-правове забезпечення енергетичної безпеки України». Обґрунтовано актуальність дослідження, сформульовані основні цілі та завдання, розкриті методи та інформаційна база виконання наукових розробок. Охарактеризовано зміст робіт, порядок їх проведення у відповідності до передбачених етапів. Наведено склад виконавців, терміни виконання та форми узагальнення основних результатів дослідження.