ВИКОРИСТАННЯ ДОСВІДУ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЕНЕРГЕТИЧНОЇ БЕЗПЕКИ КИТАЮ В УКРАЇНІ - A.V. Tokunova (Економіка та право, 2024)
У статті визначено шляхи використання досвіду забезпечення енергетичної безпеки Китаю в Україні. Для цього виявлено підходи до вирішення цього питання в КНР, окреслено конкретні надбання, які доцільно запозичити, визначено, як саме можна впровадити певні корисні ідеї в життя в нашій державі.