Водоспоживання соняшнику в ланках різноротаційних сівозмін Правобережного Лісостепу - Лариса КВАСНІЦЬКА; Галина ВОЙТОВА (Передгірне та гірське землеробство і тваринництво, 2023)
Представлено результати дослідження впливу сівозмінного фактора та біодеструктора рослинних решток на зміну запасів продуктивної вологи ґрунту впродовж вегетаційного періоду та водоспоживання посівів соняшнику в умовах достатнього зволоження Правобережного Лісостепу.