УДОСКОНАЛЕННЯ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ГРОМАДЯН УКРАЇНИ - I.M. Yamkova (Економіка та право, 2024)
Досліджено проблемні аспекти правової основи підприємницької діяльності громадян-суб’єктів господарювання в Україні. Запропоновано заходи щодо удосконалення правового забезпечення громадян-підприємців.