Презентація: Inderbir Singh’s Textbook of Human Histology with Colour Atlas and Practical Guide / Revised and edited by Neelam Vasudeva, Sabita Mishra. – 7th edition. – Jaypee Brothers Medical Publishers, 2014. – 440 p. - Editorial office journal "Morphologia" (Морфологія, 2014)
Шановні читачі! У цьому випуску журналу редакція представляє до вашої уваги підручник з гістології людини Індербера Сінгха – сьоме видання, що переглянуто і відредаговано Ніламом Васудева та Сабита Мішра. Воно вийшло з кольоровим атласом, що містить понад 80 слайдів, і дозволяє читачеві ознайомитися з основами гістології.