Організаційно-методичні засади практики студентів-філологів у вищій школі - Nataliia Kazakova (Педагогічний дискурс, 2016)
У статті визначені організаційно-методичні засади неперервної практики студентів-філологів у вищому навчальному закладі (з досвіду організації практики на факультеті початкової освіти та філології зі спеціальності «Філологія. Українська мова та література» у Хмельницькій гуманітарно-педагогічній академії).