ДИНАМІКА СПІВВІДНОШЕННІ РИНКОВОГО І ДЕРЖАВНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ПЕРЕХІДНОЇ ЕКОНОМІКИс - I.M. Kushnir (Економіка та право, 2024)
Висвітлено особливості співвідношення ринкового самоуправління і державного регулювання перехідної економіки, обґрунтована необхідність виділення у класифікації етапів державного регулювання економіки в системі господарського механізму нового етапу — «перехідна економіка».