Організаційно-педагогічні умови формування толерантності старшокласників у процесі навчання суспільствознавчих предметів - Оксана Муляр (Педагогічний дискурс, 2012)
У статті запропоновано організаційно-педагогічні умови активізації формування толерантності старшокласників у навчанні суспільствознавчих предметів.