Комунікативні чинники професійного самоздійснення викладача вищої школи - Olga Korniyaka (Психолінгвістика, 2018)
Актуальність вивчення психологічних особливостей та чинників професійного самоздійснення викладача вищої школи як представника соціономічних професій визначає передусім та обставина, що це одна з ключових постатей у фаховій підготовці і забезпеченні соціального та професійного сходження майбутніх фахівців.