Розвиток системи волонтерської діяльності студентської молоді у професійному становленні педагога - Інна Ящук (Педагогічний дискурс, 2012)
В статті розглядається волонтерська діяльність студентів факультету початкової освіти та філології ХГПА в контексті формування професійного становлення майбутнього педагога.