Рецензія Gray's Anatomy: The Anatomical Basis of Clinical Practice / 41th edition. – Elsevier, 2015. – 1584 p. - Editorial office journal "Morphologia" (Морфологія, 2015)
У 1858 році доктора Генрі Грей і Генрі Картер створили книгу для своїх колег-хірургів, яка стала міцним стандартом серед анатомічних праць. Після більш ніж 150 років безперервної публікації, Gray's Anatomy (Анатомія Грея) залишається найбільш повним, всеосяжним довідником з цього питання, пропонуючи доступ до інформації, необхідної для забезпечення безпечної, ефективної практики.