Maja Bitenc: Z jezikom na poti med Idrijskim in Ljubljano - Vojko Gorjanc (Slovenščina 2.0: Empirične, aplikativne in interdisciplinarne raziskave, 2016)
Maja Bitenc: Z jezikom na poti med Idrijskim in Ljubljano