ТІНЬОВИЙ СЕГМЕНТ ВУГІЛЬНОЇ ГАЛУЗІ УКРАЇНИ - I.A. Fesenko (Економіка та право, 2024)
Досліджено питання тінізації вугільної галузі України, виявлено тіньові схеми, що сформували поняття «тіньовий потенціал» вугільної промисловості. Обґрунтовано необхідність їх урахування у програмах реструктуризації та детінізації вугільної галузі України.