ПРАВОВЕ РЕГУЛЮВАННЯ МАЙНОВОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ СУБ’ЄКТІВ ПІДРЯДНИХ ВІДНОСИН У КАПІТАЛЬНОМУ БУДІВНИЦТВІ: СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ - G.M. Hrytsenko (Економіка та право, 2024)
Розглянуто правові аспекти господарської відповідальності за порушення договірної та розрахункової дисципліни у капітальному будівництві, виявлено проблеми вдосконалення законодавства, що регулює дані відносини, зроблено пропозиції щодо доповнення діючого господарського законодавства нормами про відповідальність суб’єктів підрядних відносин – розпорядників бюджетних коштів.