ОСОБЛИВОСТІ ЕКСПОРТУ ТА ІМПОРТУ ТОВАРІВ В ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ - Ірина Полевич (Časopis Socìalʹno-Ekonomìčnoï Geografìï. Часопис соціально-економічної географії, 2015)
В статті розглядаються особливості зовнішньої торгівлі товарами в Харківському регіоні. Дається загальна динаміка експорту, імпорту, сальдо та обороту торгівлі товарною продукцією. Аналізується географічна структура торгівлі товарами в Харківській області. Розглядається товарна структура експорту та імпорту. Визначається місце торгівлі товарною продукцією у зовнішній діяльності Харківського регіону, наводяться її особливості.