Glosa do pracy „Miechowici na ziemi przemyskiej za panowania Władysława II Jagiełły” - Tadeusz M. Trajdos (Folia Historica Cracoviensia, 2024)
Glosa do pracy „Miechowici na ziemi przemyskiej za panowania Władysława II Jagiełły”.