Вплив антифібринолітичної терапії на індуковану травмою коагулопатію та перебіг травматичної хвороби - V. O. Ivanova (Клінічна хірургія, 2018)
Мета. Визначити ефективність раннього призначення транексамової кислоти хворим з травматичними ураженнями.