تعیین اثربخشی راند بالینی فراگیران رده‌های مختلف پزشکی با استفاده از مدل‌های آموزش بالینی: یک مطالعه‌ی نیمه تجربی - نیکو یمانی; بهاره بهمن بیجاری; پیمان ادیبی; مژده دل زنده; امین بیگ زاده (مجله دانشکده پزشکی اصفهان, 2025)
مقاله پژوهشی