U trendu i sa sedamdeset - Marina Mayer; Sofija Konjević (Vjesnik Bibliotekara Hrvatske, 2021)
Cilj. Rad daje prikaz online servisa i usluga Centra za znanstvene informacije (Cen- tar) Instituta „Ruđer Bošković“ koji su korisnicima bili dostupni i prije pojave pandemi- je bolesti COVID-19, kao i tijekom zatvaranja knjižnice i rada od kuće.