„Szapuová, M. (ed). Situovaná veda. Podoby a kontexty tvorby poznania“ - Alice Červinková (Gender a Výzkum, 2011)
Book review of Szapuová, M. (ed.). 2009. Situovaná veda. Podoby a kontexty tvorby poznania. Bratislava: Centrum rodových štúdií, Filozofická fakulta Univerzity Komenského v Bratislave