СУЧАСНИЙ СТАН І ПЕРСПЕКТИВИ ПОДАЛЬШОГО РОЗВИТКУ У СФЕРІ СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ - S.O. Potorochyn (Економіка та право, 2024)
Досліджено сучасний стан у сфері державного соціального страхування. Визначено основні системні перешкоди у сфері соціального страхування. Запропоновано шляхи подальшого розвитку соціального страхування.