Особливості оперативного лікування поєднаних пошкоджень трахеї та стравоходу в шийній ділянці - I. D. Duzhyi; S. O. Holubnichyi; Ya. V. Khyzhnia; O. V. Kravets (Клінічна хірургія, 2019)
Особливості оперативного лікування поєднаних пошкоджень трахеї та стравоходу в шийній ділянці