Хірургічне лікування пухлинної патології з ураженням магістральних судин малого тазу - О. V. Vasilev; V. І. Коpetskyi; К. V. Коpchak; D. О. Cheverdіuk; V. І. Doroginskyi; О. О. Кvasivka; S. S. Sіkachov; О. О. Коlesnik (Клінічна хірургія, 2018)
Мета. Провести ретроспективний аналіз досвіду резекцій магістральних судин малого тазу. Висвітлити технічні аспекти втручань в залежності від типу резекції, варіанта реконструкції. Встановити причини ускладнень, намітити шляхи їх попередження та лікування.