Хмарні технології у сучасному діловодстві (аналіз застосування програми AnyDesk) - Наталія Ляшук; Руслана Васюра (Цифрова платформа: інформаційні технології в соціокультурній сфері, 2025)
Стаття присвячена аналізу впровадження та ролі хмарних технологій у сучасному діловодстві (на прикладі застосування програмного забезпечення AnyDesk).