Wpływ dodatku zeolitu na obniżenie temperatury produkcji i zagęszczania mieszanek mineralno-asfaltowych (streszczenie) - Agnieszka Woszuk; Wojciech Franus (Barometr Regionalny, 2015)
Streszczenie referatu wygłoszonego na międzynarodowej konferencji naukowej „Zeolity w rolnictwie, ochronie środowiska i budownictwie” (26–27 lutego 2015 r ., Instytut Agrofizyki Polskiej Akademii Nauk w Lublinie)