Obvezni primjerak Republike Hrvatske: zakonodavni okvir - Vesna Golubović (Vjesnik Bibliotekara Hrvatske, 2021)
Cilj. Cilj je rada opisati instituciju i sustav obveznog primjerka u Republici Hrvatskoj kroz zakonodavni okvir nacionalnog zakonodavstva i međunarodnih smjernica.