Jere COVID-19 : Pi bon Pratik pou Agribiznis - Tom Maddox; Laurel Dunn; Michelle Danyluk; Emmanuel Duvalsaint (EDIS, 2020)
COVID-19 simaye l sitou pa kontak dirèk moun ak moun, oswa si pandan yon moun ap touse oubyen pale postiyon krache a ki deja gen viris la kontamine yon sifas epi yon moun ki ansante manyen kote sa a. Pandan ke pifò magazen manje ak ekipman kontinye fonksyone pandan maladi a ap simaye ak lòt ijans, kèk mezi prevantif ka pran pou pwoteje sante anplwaye yo ak kliyan yo.