Кінетика піролізу ряду природних та синтетичних похідних цинамової кислоти на поверхні нанорозмірного кремнезему - T. V. Kulik; B. B. Palianytsia; N. N. Nastasiienko; S. S. Tarnavskyi (Хімія, фізика та технологія поверхні, 2019)
Встановлення кореляцій структура-реакційна здатність в термостимульованих реакціях цинамових кислот на поверхні каталізаторів важливе для розробки методів піролітичної конверсії компонент лігноцелюлозної біомаси в продукти з високою доданою вартістю, зокрема, в стирени.