ОЦІНКА РЕНТИ ЯК ЧИННИКА МІЖРЕГІОНАЛЬНИХ ВІДМІННОСТЕЙ В ЕКОНОМІЧНОМУ ТА СОЦІАЛЬНОМУ РОЗВИТКУ - D.V. Vasylenko (Економіка та право, 2024)
Розглянуто проблему оцінки ренти як фактора міжрегіональних відмінностей в економічному та соціальному розвитку. Запропоновано шляхи визначення проблеми оцінки можливої рентної складової міжрегіональних відмінностей в соціально-економічному розвитку, яка підтверджується на конкретному прикладі.