Ціннісно-правові основи розбудови громадянського суспільства та правової держави - R. M. Liashuk; Zh. A. Lysenko (Аналітично-порівняльне правознавство, 2025)
У науковій статті здійснено аналіз ціннісно-правових основ розбудови громадянського суспільства та правової держави в Україні. Дана проблема є недостатньо дослідженою.