ПОДАТКОВЕ АДМІНІСТРУВАННЯ ЯК СПОСІБ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ РЕГІОНУ - В.І. ЧИЖ (Економіка та право, 2024)
Обґрунтовано необхідність використання податкового адміністрування в регіонах в умовах децентралізації влади для забезпечення економічної безпеки регіону. Встановлено різниці між адмініструванням податків державою та регіональним податковим адмініструванням. Надано визначення такого адміністрування та розроблено його концепцію.