Rīgas Stradiņa universitātes muzejs telpā un laikā (2001–2013) - Daiga Dupate; Iveta Skripste (Acta Medico-Historica Rigensia, 2016)
Rīgas Stradiņa universitātes (RSU) muzeju nodibināja 2001. gadā. Balstoties uz Senāta sēdes lēmumu, 5. septembrī tika izdota rektora pavēle “Par struktūrvienības izveidošanu”.