ЕКОНОМІЧНА СУТНІСТЬ, ПРИРОДА І ЗМІСТ ПРИБУТКУ ПІДПРИЄМСТВ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА - Y.A. Manachynska (Економіка та право, 2024)
У статті здійснено детальний огляд трансформації формування економічної сутності та змісту прибутку. Досліджено сучасні нові підходи щодо визначення економічної природи прибутку підприємств готельного господарства.