Побудова комплексної моделі системи управління підприємством. - С. Г. Васильєв (Ринкова економіка: сучасна теорія і практика управління, 2015)
У статті досліджується методологія та форми побудови комплексної моделі управління підприємством. Дослідженні можливості цього підходу вирішувати багато завдань по формуванню і вдосконаленню системи управління підприємством.